Nega telesa

0

O obnašanju na soncu


Da bi bilo poletje čim bolj brezskrbno in prijetno, je fundacija Lifestyle Natural s partnerji organizirala predavanja, s katerimi je želela ljudi spodbuditi k uporabi zaščitnih sredstev za sončenje. Povzemamao najbolj pomembna dejstva s tega predavanja in svetujemo, da se jih držite v poletnih dneh.

Tehnodrom

Rešite planet


Jasno je, da je spopadanje z globalnimi podnebnimi spremembami in onesnaževanjem planeta, vse prej kot lahka naloga. Na eni strani imamo t.i. razvite države, na drugi pa države v razvoju. Doseči je potrebno dogovor, ki bo koristen za vse in prav to je naloga video igre Fate of the World (Usoda sveta), kjer se lahko lastno ročno preizkusite v vlogi stratega.

Lahkih nog naokrog

Gremo na Kameleon kamp


Bliža se poletje, ki bo tudi letos prineslo nadvse zabaven in izobraževalen Kameleon kamp za otroke. Tokrat razpisujemo julijski in avgustovski termin. Dogajalo se bo v Kamp Korita Bovec, prijavnice so že odprte, število mest pa je omejeno, zato pohitite. Vse informacije v spodnjih vrsticah …

Sto na uro

Povezljivi vlaki


Nihče ne mara čakanja na železniški postaji, še posebej, če vlak zamuja. Prav temu se bomo v prihodnosti morda lahko izognili. Khm khm, morda ne ravno mi - saj so v Sloveniji taka razmišljanja ob obstoječi infrastrukturi znanstvena fantastika - zato pa bodo koncept kot trenutno kaže prvi priezkusili Britanci.

V gibanju

Ko človek poleti


Človeška želja po letenju sega najverjetneje že v dobo pračloveka. Komur želja ni dala miru, ta se je podal v katerega izmed ''zračnih'' športov. V italijanskem regionalnem parku Monte Cucco se trenutno odvija zmajarsko svetovno prvenstvo, kjer stiskamo pesti za naše fante.

Nasvet dneva

Narava je popolna. Učimo se iz nje in je ne spreminjajmo. ''Drevo ne odreče sence niti tistemu, ki ga pride posekat.''(Indijanski pregovor)

Vsi naročniki tiskanega izvoda prejmejo tudi dostop do spletnega izvoda revije Kameleon

Prijavi se

Stalne vsebine

E-novice