Dobra novica

0

Pri mladih se iskri pozitiva!


'' Pri mladih se pozitiva še kako iskri'', so zapisali v sporočilu za javnost v organizaciji Umanotera. 3. junija se je namreč odvijal festival Iskriva Pozitiva, ki se ga je udeležilo več kot 200 mladih. To pa je pozitivna novica!

Odprli smo prijave na Kameleon kamp


Bliža se poletje, ki bo tudi letos prineslo nadvse zabaven in izobraževalen Kameleon kamp za otroke. Tokrat razpisujemo julijski in avgustovski termin. Dogajalo se bo v Kamp Korita Bovec, prijavnice so že odprte, število mest pa je omejeno, zato pohitite. Vse informacije v spodnjih vrsticah …

Nasvet dneva

Narava je popolna. Učimo se iz nje in je ne spreminjajmo. ''Drevo ne odreče sence niti tistemu, ki ga pride posekat.''(Indijanski pregovor)

Vsi naročniki tiskanega izvoda prejmejo tudi dostop do spletnega izvoda revije Kameleon

Prijavi se

Tagi


Aktualno

Z glasbenim vlakom iz Maribora v Ljubljano

Na svetovni dan Zemlje je društvo Planet Zemlja prvič predstavilo projekt glasbenih vlakov in do danes sta odpeljala že dva zabavna glasbena vlaka.

Anketa

Bi se lahko en dan v tednu odpovedali mesu?

  Ne, nikakor. Brez mesa ne gre.
  Da, mesa ne jem vsak dan.
  Da, brez težav. Mesu se izogibam.

Dogodki

Nacionalna konferenca o sončnih kremah Sijaj, sijaj sončece

Namen konference (21.6. ob 17.00 v Ljubljani) je ljudi opozoriti na pomembnost pravilne izbire pri nakupu sončnih krem ter o nevarnostih, ki jih povzroča sonce. Ne bomo pozabili na prihajajoče poletje in nasvete, kako se primerno zaščititi in kaj jesti oziroma piti.

Iz stalnih vsebin

Nagrajenci nagradne igre

Zaključili smo zbiranje predlogov tematik. Objavljamo nagrajence!

Stalne vsebine

E-novice